SCHNEIDER „Maxx” 290 és 293 markerek

Egy jó prezentáció során minden gördülékenyen zajlik, a nem megfelelően kiválasztott eszközök azonban megszakításokhoz vezethetnek, amik elvonják a figyelmet a mondandóról. Az alig olvasható, sőt olvashatatlan táblakép teljesen elviszi a koncentráció fókuszát, ezért fontos, hogy a közönség jól el tudjon olvasni mindent, ami a táblákra van írva. A megfelelően kiválasztott, intenzív színű markerek használatával lenyűgöző feliratokkal és grafikákkal illusztrálhatjuk mondandónkat.

Szintén fontos, hogy a markerek ne száradjanak ki, ha szünetet tartunk az írás közben, illetve, hogy a tintát könnyedén le lehessen törölni egy száraz ronggyal a fehértáblákról. Előfordulhatnak véletlenek, amikor valaki flipchart markert használ fehértáblán, ugyanis ilyenkor a tinta nem lesz letörölhető, vagy fordítva, amikor valaki hagyományos táblajelölőt használ a flipcharthoz, és a tinta átszivárog az alatta lévő oldalakra.

Ezen problémák elkerülésére fejlesztette ki a SCHNEIDER „Maxx” 290 és 293 elnevezésű univerzális markereit, amelyekkel fehértáblákra és flipchartokra egyaránt írhatunk. A változatos színekben kapható 290-es marker 2-3 mm-es, míg a és 293-as 2-5 mm-es vonalvastagsággal rendelkezik. A szagtalan, vízálló, nem kenődő, vízbázisú „Cap Off” tinta nem hagy foltot a flipchartpapír másik oldalán, és kupak nélkül sem szárad be 2-3 napig.

A fehértáblák törléséhez ideális választás a SCHNEIDER mikroszálas szivacsa és speciális táblatisztító folyadéka, ami nyom nélkül eltávolítja a táblamarker tintát, anélkül, hogy bármilyen szennyeződést hagyna. 

Nézze meg a SCHNEIDER teljes marker kínálatát lapozható online katalógusunkban: https://markerkisokos.schneidertollak.hu/