Eldöntötte már, hogy mivel lepi meg  karácsonykor szeretteit? Mindannyian tudjuk, hogy a kézzel készített ajándéknál nincs is szebb és meghatóbb. Jó hírünk van: van egy olyan márka, amely minden DIY projekt által támasztott kitételt szem előtt tart, ez pedig nem más, mint a SCHNEIDER – az ajándékozás Jolly Jokere.

A SCHNEIDER megbízható minőségű termékeket biztosít számunkra, ha kreativitásról van szó. A Makers Line sorozat igazi sokoldalú termékcsalád a DIY kedvelői számára.

Ezekkel a jelölőkkel minden kreatív elképzelés megvalósítható, például üdvözlőlapon, bögrén, mobiltelefontokon, de akár a karácsonyfa díszeken is, amit nem csak ajándékba, de magunknak is elkészíthetünk.

A 18 ragyogó színű és a 3 különböző vonalvastagságú markerrel megalkothatja saját remekművét. A 2, 4 és 15 mm vonalvastagság megfelel a festési technikák széles skálájának. Az akrilmarkerek számos sima, nem nedvszívó felületre is tökéletesen alkalmazhatók. Használhatók üvegen, fémen, műanyagon, fán, kövön és persze papíron is. A tinta gyorsa szárad, ennek köszönhetően a finom vonalak sem mosódnak el. A jó fedőképességű, vízbázisú akrilfesték száradás után tartós, átlátszatlan, UV-ellenálló és szagtalan. A szelepes működés lehetővé teszi az állandó és folyamatos festékelosztást, és az egységes színhasználatot.