Bizonyára Önnek sem kell bemutatni, mennyire fontos egy vállalkozás életében, hogy könnyen megjegyezhető és felidézhető legyen. A promóciós termékek éppen ezt a célt szolgálják. Talán legismertebb formájuk a reklámtoll, amivel semmi sem veheti fel a versenyt népszerűség terén.

Minőség, megbízhatóság, egyediség. Ezt kínálja Önnek is a SCHNEIDER több mint 80 éves tapasztalatával. A német cég kiváló golyóstollait egyszerűen személyre szabhatja virtuális 3D tervezőnk segítségével, ahol valós időben követhet nyomon minden változtatást a megrendelés pillanatáig.

Minden részletében egyedi

Írjon egyedi szöveget a tollak testére, helyezze el cége logóját a klipen, válassza ki, hogy milyen színű legyen a tinta. A lehetséges variációk száma szinte végtelen, ráadásul – sok egyéb termék mellett – az egész Slider széria is a rendelkezésére áll.

Slider széria

A tollaknál használt egyedi Viscoglide technológia hihetetlenül sima és kényelmes írást tesz lehetővé. A rendkívül gyorsan száradó, intenzív színű tinta nem kenődik el, ráadásul ellenáll az UV-sugárzásnak is.

A legtöbb termék felülete gumírozott, így hosszabb írás mellett is kényelmes, csúszásmentes használatot biztosít. A selyemszerű, elegáns kivitel az első kézbevételnél megragadja mindenki figyelmét, ezzel is erősítve az Ön üzenetét.

A tollak extra széles vonalvastagsága alkalmassá teszi őket számos különböző területen történő használatra, legyen szó egy hivatalos dokumentum aláírásáról, vagy akár egy csekk kitöltéséről.

Kattintson az alábbi linkre, és próbálja ki Ön is a SCHNEIDER golyóstoll tervezőjét:

EGYEDI TOLLAT TERVEZEK

A tervezés nem jár semmilyen kötelezettséggel, de kérjük, hogy ajánlatkérést csak komoly szándék esetén továbbítson a gyártó felé. Ajánlatkérés esetén – amint visszajelzést kapunk a gyártótól – keresni fogjuk a személyre szabott ajánlatunkkal.