Kényelmes fogás a fáradtságmentes írásért

SCHNEIDER idei újdonságai között megtalálható töltőtollak és patronos rollertollak ergonomikusan gumírozott markolatot kaptak a gyártótól a kényelmes fogás érdekében. A különböző mintázatoknak köszönhetően elegáns, fiatalos és vidám megjelenésű íróeszközök közül válogathatunk, melyek minden kívánságnak eleget tesznek.

SCHNEIDER „Voice” töltőtollak új, figyelemfelkeltő dizájnnal jelennek meg, fekete kockás és kék hullámos megjelenéssel kápráztatják el használójukat. A megerősített, kopásálló acél tollhegy tiszta írást biztosít, míg a gumírozott markolat biztonságos fogást és fáradtságmentes írást tesz lehetővé. A 0,5 mm vonalvastagságú tollakhoz minden szabványos tintapatron használható. A készlet tartalmaz egy tintapatront, amely királykék színű és radírozható. Jobb- és balkezeseknek egyaránt alkalmas.

A SCHNEIDER „Voice” és „Zippi” patronos rollertollak új mintái fiatalos és vidám kinézetet biztosítanak, míg a SCHNEIDER „Ceod Shiny” rollertollak műanyag tolltestei elegáns metál bevonattal készültek.  Ahogyan a töltőtollaknak, úgy a rollertollaknak is 0,5 mm kopásálló, rozsdamentes acélhegyük van. A markolat szintén ergonomikus és gumírozott, amely elősegíti a tiszta és fáradtságmentes írást. 

Találd meg Te is a hozzád illő töltő- és rollertollat, és élvezd a kényelmes írást!