Engedd szabadjára a fantáziádat, és alkoss szabadon: fejezd ki kreativitásod, önbizalmad és bátorságod az új „Paint-It 030 akrilfesték spray-k” széles színválasztékával!

A SCHNEIDER új, prémium minőségű akril alapú festék spray-je kiválóan alkalmas bútorok javítására és festésére, vagy éppen egyedi, dekorációs célú alkotásokra, hiszen a gyorsan száradó, rendkívüli színlefedettséget biztosító, tartós, UV- és vízálló festék kültéren is alkalmazható. A flakon praktikus méretének köszönhetően jól illeszkedik a kézbe, így különösen kellemes vele dolgozni akár hosszabb munkák során is.

Hogyan álljunk neki a festésnek?

A spray szinte minden felületen alkalmazható (üveg, fa, fém, műanyag, vászon, tapéta, kerámia, kő stb.), a legjobb eredmény azonban fa, fém és műanyag felületen érhető el.

Mindenképpen figyeljünk arra, hogy a kiválasztott felületet előzetesen csiszoljuk meg, vagy szükség esetén por- és zsírmentesítsük, hiszen a texturált felület segíti a festék tapadását. A SCHNEIDER univerzális alapozójával még tovább javítható a festék tapadása, ráadásul megvédi a felületet és meghosszabbítja a tartósságot.

A nem festendő felületeket takarjuk és ragasszuk le. Fújás előtt a flakont rázzuk jól fel, hogy egyenletes színt kapjunk, majd a felület alkalmasságát teszteljük le egy biztonságos részen. A „Paint-It 030 akrilfesték spray” univerzális szórófeje rendkívül pontos festékfelvitelttesz lehetővé, az alacsony nyomásbeállítás pedig könnyű és egyenletes alkalmazást biztosít.

Végezetül átlátszó fényes vagy matt bevonattal megvédhetjük a festett felületet a külső hatásoktól, például az időjárástól vagy mechanikai behatásoktól.