SCHNEIDER kétvégű marker készletek a kreatív munkához

Schneider „Paint-it 040 Twin marker” készletei tökéletesen alkalmasak arra, hogy kreatívan készüljünk a karácsonyra. Az ajándékok csomagolása közben készíthetünk stílusos üdvözlőkártyákat, de akár ragyogó alkotásokat, dekorációkat is megvalósíthatunk a segítségükkel.

A háromféle kiszerelésben – 27, 52 és 72 darabos készletekben – akár 30 féle szín közül is válogathatunk, ráadásul kétféle hegyvégződéssel.

Az ecsethegy ideális a nagyméretű és homogén színezéshez, a finom kúpos hegy pedig a pontos részletmunkákhoz és az éles vonalakhoz. A Schneider kétvégű markerei mindenki számára tökéletes megoldást nyújtanak, legyen szó festésről, rajzolásról, kalligráfiáról, scrapbooking készítésről vagy színezésről.A vízbázisú, szagtalan tinta lenyűgözően élénk és intenzív eredményt nyújt, és a színkeverő ecset segítségével művészi színátmenetek érhetők el.

A „Paint-it 040” kétvégű markerek 92%-ban környezetbarát és erőforrástakarékos, újrahasznosított műanyagból készülnek. Ráadásul egy tolltest egyszerre két utántöltő használatára alkalmas, amelyek tetszőlegesen kombinálhatók, és amely által egyben műanyag felhasználást takarítunk meg.Állítsd össze a saját markeredet és éld ki a kreativitásod, vagy csak egyszerűen ajándékozd meg szeretteidet az egyik fantasztikus készlettel!