Az innovatív írószereiről ismert Schneider márka soha nem tétlenkedik, ha igazán úttörő újdonságok kifejlesztéséről van szó. Most a DIY alkotás szerelmeseinek ajánlunk két különleges eszközt, melyek segítségével még jobban kibontakoztathatják alkotókedvüket.

Ragyogó ötletek!

Legyen szó egyszerű díszítésről vagy akár extravagáns, fém alapanyagokkal együtt történő felhasználásról, a kétféle vastagságban – 0,8 mm és 2 mm – kapható Schneider „Paint-It” króm markerek új fényt visznek az alkotásba. Szó szerint, hiszen a termékben használt egyedülálló technológia által a felületre írt vagy rajzolt minták nemcsak páratlan csillogást, de valódi tükörhatást biztosítanak. A gyorsan száradó, magasan pigmentált, extrán kopás- és UV-álló tinta emellett garantálja a tiszta és homogén színfelvitelt. Azért, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a króm markerekből, javasolt sötét felületen használni őket.

Különleges alkalmakra – mint például esküvő, születésnap vagy karácsony – való felkészüléshez is kitűnő lehetőségeket kínálnak a Schneider 0,4 mm vonalszélességű metálfényű rollertoll készletei, melyekkel egyszerűen és látványosan díszíthetjük fel a saját készítésű üdvözlőlapokat, ajándékokat. Az összesen nyolc különleges színben elérhető toll rendkívül sima hegye igazán precíz színfelvitelt tesz lehetővé, így színezéshez és kézíráshoz is tökéletes választás. A Schneider ráadásul a környezetre is gondolt, hiszen a tolltest 88%-ban bio alapú műanyagból készült.

Szárnyaljon a fantázia!

A képzelőerő minden gátja ledönthető a Schneider kétvégű marker készletével. Az innovatív, kétvégű marker készlet segítségével – a finom kúpos hegynek és a puha ecsetvégű utántöltő patronnak köszönhetően – teljesen személyre szabható a kreatív munka. A tolltest két utántöltő egyidejű használatára alkalmas, melyek tetszőlegesen kombinálhatók.

A vízbázisú, szagtalan, gyorsan száradó tinta ragyogó színeket és művészi színátmeneteket eredményez. A marker tökéletesen kézre álló, háromszög formájú dizájnja nemzetközi szinten is elismert, hiszen a termék kétszeres Red Dot formatervdíjnyertes lett 2022-ben.