Töltőtollak a tökéletes kalligrafikus íráshoz

A karácsony egyik meghitt pillanata, hogy átadjuk ajándékainkat szeretteinknek. Az ünnepeket megelőzően viszont időt kell szánnunk arra, hogy kinek milyen meglepetéssel szeretnénk kedveskedni. A SCHNEIDER „Callissima” töltőtollak elegáns, kifinomult ajándékszettben kaphatók, így tökéletes választás a karácsonyfa alá. 

Az ajándékszett három különböző vastagságú tollhegyet tartalmaz, amelyeket tetszés szerint cserélhetünk, attól függően, hogy mennyire vastag vonalat szeretnénk használni. A „Callissima” töltőtollak hagyományos töltőtoll patronnal utántölthetők, de az ajándékszett tartalmaz hat darab tintapatront is, hogy használója minél tovább élvezhesse a kézírást.

A rozsdamentes tolltestbe öltöztetett lapos és egyenes tollhegynek köszönhetően tökéletes a kalligrafikus íráshoz. A gumírozott és ergonomikus kialakítású fogórész és a vékony tolltest lehetővé teszi a „Callissima” töltőtollak kényelmes fogását és a pontos kézírást.

SCHNEIDER „Callissima” mellett bátran ajánljuk a töltőtollak szerelmeseinek a „Voice” és „Voyage” termékeket. A megerősített acél tollhegy tiszta írást biztosít. Ahogyan a „Callissima” töltőtollak esetében, úgy a „Voice” és „Voyage” tollaknál is alkalmas minden szabványos tintapatron. A töltőtollak kialakításának és a gumírozott markolatnak köszönhetően biztonságos fogást és fáradtságmentes írást tesz lehetővé.

A kifinomult és elegáns kalligrafikus írás elengedhetetlen eszköze. Szerezd be te is és ajándékozd meg szeretteidet a SCHNEIDER töltőtollakkal.