A tökéletes választás ablakok és más üvegek díszítéséhez

A tél beköszöntével egyre közelebb érkezünk a karácsonyhoz. Az ünnepekre való felkészüléshez kitűnő lehetőséget kínálnak a SCHNEIDER kréta- és akril markerei, melyekkel könnyedén rajzolhatunk üvegekre és öltöztethetjük téli dekorációba lakásunkat.
SCHNEIDER krétamarker „Maxx 260” vágott hegykialakításának köszönhetően 5-15 mm vastagságú vonalakat húzhatunk. Sima felületeket, akár ablaküveget is díszíthetünk vele, és nem kell aggódni, hiszen nedves textilanyaggal szinte minden felületről könnyedén eltávolítható. 

Az aprólékosabb dekorációk megrajzolására is van lehetőség, hiszen a „Maxx 265” krétamarker kúpos kialakítású hegyének köszönhetően 2-3 mm vastag vonalakkal dolgozhatunk, ami segítséget nyújt a részletesebb minták megalkotásában.

A kreatív munkákhoz elengedhetetlenek a SCHNEIDER dekormarkerek, hiszen könnyedén használhatjuk különböző méretű üvegpalackok dekorálásához. A „Paint-It 310”„Paint- It 320” és „Paint- It 330” akril markerek különböző méretű és formájú hegyeinek köszönhetően szinte bármilyen felületen alkalmazhatók, legyen az fa, fém, papír, karton vagy akár üveg.

A vízbázisú, szagtalan és gyorsan száradó tinta nem fakuló, élénk színeket biztosít. Kültéri és beltéri használatra is egyaránt alkalmas, hiszen a tinta időjárásálló. 

Engedj teret a kreativitásodnak, és rajzold meg a SCHNEIDER dekormarkereivel a saját karácsonyi dekorációdat!