Pasztell is, népszerű is, és még díjnyertes is! Ez nem más, mint a „Job Pastel” szövegkiemelők.

A SCHNEIDER a jól ismert „Job” termékcsalád új tagjait kínálja pasztell árnyalatokban. Az új színekkel a gyártó nem titkolt célja az irodai és iskolai alkalmazáson túl a kreatív felhasználóknak is kedvezni.

A„Job Pastel” kiemelők igazán egyedi pasztellszínekben pompáznak, és a vágott hegynek köszönhetően kétféle vonalvastagságot is biztosítanak. A magas tintatartalom lehetővé teszi, hogy több mint 15000 szót kiemeljünk velük. Igazán strapabíróak, a mindennapos iskolai és irodai használat során is megállják a helyüket. Tintájuk gyorsan szárad, így normál, fénymásoló és faxpapírhoz is ajánlottak.

A „Job Pastel” 6 színből álló választékában megtalálható a romantikus lila és rózsaszín, a titokzatos türkiz és zöld valamint a tavasz színeire emlékeztető sárga és narancssárga.

A pasztell szövegkiemelők lágy színei munkában, tanulásban, de a kreatív alkotásban is tökéletes társaink lehetnek, hiszen nemcsak egy-egy szöveg kiemelésére, de színezéshez vagy feliratok készítéséhez is alkalmasak. A pasztell árnyalatokkal kiemelt szavak igazán üdítően hatnak.