A kalligráfia, vagyis szépírás művészete második aranykorát éli, sőt, már a gyerekek körében is egyre népszerűbb a díszes betűvetés. Gondoljunk csak a bájos naplókra, vagy éppen a szülőknek, barátoknak készített ajándékkísérő kártyákra.

A helyes technika viszonylag könnyedén elsajátítható, a tökéletes eredmény érdekében azonban elengedhetetlen a megfelelő íróeszköz kiválasztása. Szerencsére a Schneider kínálatában mindenki megtalálhatja a neki való tollakat.

Schneider Zippi tollak

Ez a mini formátumú, vidám mintákkal díszített termékcsalád – mely rollertollakból és töltőtollakból áll – gyorsan belopja magát a gyerekek szívébe. A kisebbek számára a rollertoll használata ajánlott, amivel könnyedén megtanulhatják a szép és igényes írást. Ebben segíti őket a kopásálló, rozsdamentes acél tollhegy és a stabil műanyag klip. A királykék színű, törölhető tintapatronnal felszerelt toll jobb- és balkezesek számára egyaránt alkalmas, így kényelmes írást biztosít mindenkinek.

A legelső töltőtoll meghatározó az ember életében. A golyóstollról történő váltás nemcsak egy újabb íróeszközt jelent a gyerekek számára, hanem szimbolikus jelentése is van: végre úgy írhatnak, mint a felnőttek! A Zippi töltőtollak megerősített acél tollheggyel és stabil műanyag klippel rendelkeznek, és rollertoll formátumú tásaikhoz hasonlóan királykék színű, törölhető patronnal vannak felszerelve, valamint szintén alkalmasak mind jobb-, mind balkezesek számára. A tollak használatával a gyerekek valódi betekintést nyerhetnek a nagyok világába.

Mindkét fajta toll három különböző mintában kapható: űr motívumokkal a felfedezőknek, dzsungel mintákkal a kalandoroknak és sárkányos figurákkal az álmodozóknak.