Itt az ideje, hogy a tollad is visszatükrözze színes egyéniségedet! A SCHNEIDER két termékcsaládja is 2-2 új roller- és töltőtollal bővült, melyek első ránézésre is pezsgő, vidám, bohókás hangulatot árasztanak.

SCHNEIDER „Voice” – A nyár hangja

A „Voice” széria vonzó megjelenésű, virágmintás tollai ergonomikusan gumírozott markolattal rendelkeznek, ami biztonságos fogást és fáradtságmentes írást eredményez, ráadásul jobb- és balkezeseknek egyaránt alkalmas. A tiszta írást a tollakhoz járó 1 db királykék színű, radírozható tintapatron és a megerősített acél tollhegy biztosítja. Az utántöltés rendkívül egyszerű, hiszen a tollak minden szabványos tintapatronnal kompatibilisek.

SCHNEIDER „Voyage” – Utazás a nyárba

A „Voyage” termékcsalád káprázatos színátmeneteivel varázsol el. A szemet gyönyörködtető tollak megerősített acél hegye tiszta írást, míg az ergonomikusan gumírozott markolat biztonságos fogást és fáradtságmentes írást garantál mind jobb-, mind balkezesek számára egyaránt. A kollekció darabjai négy különböző színben elérhetők: rózsaszín naplemente és karibi kék színben töltőtoll verzióban, valamint pasztell rózsaszín és olajzöld színben rollertollként.