Legyen szó irodai, iskolai, vagy otthoni felhasználásról, a SCHNEIDER tűfilcek és szövegkiemelők sokoldalú felhasználhatósága mindenki számára megkönnyíti az életet.

Ki gondolná, hogy egy egyszerű tűfilc készlettel milyen különleges képeket lehet alkotni? A művészi hajlam sokunkban benne van, ám az évek során kevesen tudják kiteljesíteni. Pedig kutatások is bizonyítják, hogy a kreatív tevékenység endorfint szabadít fel, ezáltal jobb közérzetet biztosít, és végső soron hozzájárulhat egy boldogabb élethez.

A kreativitásnak számtalan kifejezési módja létezik, ilyen például a felnőttek körében is egyre népszerűbb színezés, amihez különösebb rajztudás sem szükséges. A SCHNEIDER ”Line-up” tűfilcek segítségével elmerülhetünk a csodálatos színek és formák világában.

A 4, 8, 16 vagy 30 árnyalat gondoskodik róla, hogy az alkotásnak csakis a fantázia szabjon határt. Vékony feje írásra, rajzolásra és színezésre is tökéletesen alkalmas. A rozsdamentes hegy és a vízbázisú tinta biztosítja a folyamatos, maszatolás mentes írásképet, a gumírozásnak köszönhetően pedig stabil fogást biztosít. Mindezek mellett a környezetet is kíméli, a tolltest 88%-ban BIO-alapú műanyagból készült.

S persze ne feledkezzünk meg az irodai felhasználásról sem, hiszen tartós, strapabíró anyagának és egyszerű, letisztult formájának köszönhetően bármely munkahelyen megállja a helyét.

A régóta népszerű ”Job” szövegkiemelőkkel legtöbb esetben irodákban vagy iskolai tolltartókban találkozhatunk. Ám az utóbbi időben egyre szélesedik ezen írószerek felhasználási területe. Nemrég megjelent a „Job Pastel” kollekció, amely pont a kreatívabbaknak segít abban, hogy színesebbé tegyék a szürke hétköznapokat. Eredeti funkcióját is remekül ellátja, de a szövegek kiemelésén bőven túlmutat a felhasználhatósága. Vágott hegyének köszönhetően többféle vastagságú vonalat is húzhatunk vele, a vízbázisú tinta gyorsan szárad, ezért alkalmas normál, fénymásoló és faxpapírhoz is. Színei élénkek, nem fakulnak. A széles tolltest biztosítja a stabil és kényelmes fogást.

Összességében elmondható, hogy az unalmas irodai felhasználás mellett ezek az írószerek már az életünk tervezésében is fontos segítséget nyújtanak. Akár naptár, bullet journal készítéséről, akár menü vagy edzés tervezésről, netán a család heti feladatainak felosztásáról van szó, a SCHNEIDER ”Line-up” tűfilcekkel és ”Job” szövegkiemelőkkel igényes, színes, átlátható rendszert kap az összevisszaság.

 Ajánljuk:

  • Bullet Journal készítéshez
  • Tervezéshez (nyaralás, edzés, heti menü, iskolai programok)
  • Irodai felhasználásra
  • Színezéshez, kalligráfiához